od 60 € / noć

Apartman Manuela Studio

Renting.hr - Turistička agencijaLjubač

Renting.hr - Turistička agencija3 osobe

Renting.hr - Turistička agencija 0 soba

Bajkoviti i pjeskoviti Ljubač na karti hrvatskog turizma smjestio se na poziciju idealnog domaćina za obitelji s malom djecom i sve koji žele pobjeći od gradskih gužvi. U simpatičnom Ljupču ponekad imate osjećaj da je vrijeme stalo, domaćini su ljubazni i žive polako i neopterećeno. Nekoliko ugostiteljskih objekata uvijek je puno kako lokalaca, tako i domaćih i stranih gostiju, a mahom pjeskovite plaže sigurne su za opuštenu dječju igru.

Ljubačke plaže uvijek ostavljaju prostora za privatnost, i u špici ljetne sezone! Na glavnoj pješčanoj plaži smješten je i vidikovac za ptice kojima je ovo mjesto idealno cijele godine. Svakako se prošetajte do rive i zaronite u dubinu, a u večernjim satima na rivi poslušajte dalmatinske skladbe ili se prepustite sportskim aktivnostima.

Za vrijeme boravka u Ljupču posjetite i skrivenu ljepoticu, tzv. Golaćku plažu na kojoj ipak nema nudista te odite u susjedne Ljubačke stanove, Ražanac ili Rtinu. Za dobru zabavu uputite se na morski izlet malim ljubačkim kaićima, zaigrajte picigin i odbojku na pijesku. Bez straha, Ljubač je idealan i za neplivače obzirom da se do dubine treba pješačiti od 500 do 1000 metara.