Prije svega, vrijedi naglasiti da se radi o subjektivnom dojmu i osvrtu putovanja u Istanbul. Možda se netko neće slagati, netko će samo odmahnuti rukom, a valjda će netko i pročitati. Nismo profesionalni blogeri i putopisci, jednostavno to volimo i želimo naš dojam prenijeti drugima. Ako pomogne samo jednoj osobi, mi zadovoljni.

Morlacco, obnovljeni bivši rudnik boksita u Maslenici, nalazi se na samom spoju planine i mora, na mjestu gdje se sastaju tradicionalna gastronomija i moderan industrijski stil uređenja.

Svega petnaestak kilometara od Plitvičkih jezera nalazi se Ranč Dolina jelena. Radi se o jedinstvenom zoološkom vrtu na otvorenom. Prostire se na 15 hektara i dom je za više od 100 jedinki divljači odnosno različitih vrsta jelena.

U slučaju da Vam prilikom ljetovanja bude trebao kontakt broj ili mail od neke državne ustanove, slobodno bacite oko na ovaj post.

Sigurno se pitate što posjetiti prilikom ljetovanja u Zadru i okolici. Imamo pravo rješenje za Vas. Radi se o izletištu Muškovci i slapu Berberov buk.

Cijela obala Sukošana je zapravo jedna velika plaža na kojoj možete uživati. U nastavku ćemo izdvojiti neke od najpopularnijih.